Adresa a kontakty

Rekonstrukce bytových jader

Provádíme kompletní rekonstrukce a revitalizace bytů, rekonstrukce bytových jader a rekonstrukce koupelen ve starých cihlových domech, ale i byty v panelových domech. Rekonstrukce bytových jader se zaměřuje na úpravy a renovace koupelen, kuchyní a dalších sanitárních prostorů v rámci bytu. Tento typ rekonstrukce je často prováděn s cílem modernizovat a vylepšit funkčnost, estetiku, bezpečnost a komfort těchto prostorů.

Zajišťujeme zároveň dodávky specializovaných řemesel od dodávek technického zařízení bytů až po pokládku podlah, obkladů, dlažby, sádrokartonářské práce, zemní a demoliční práce.

Při rekonstrukci bytových jader se často provádějí následující práce:

  1. Demontáž a odstranění stávajících zařízení: Prvním krokem je odstranění stávajících sanitárních zařízení, jako jsou vana, sprchový kout, umyvadlo, WC, kuchyňské linky a další prvky.

  2. Úpravy rozvodů: Po demontáži se provádí úpravy potrubí a rozvodů pro vodu, odpad a elektriku. Může být nutné přesunout nebo doplnit nová potrubí a rozvody podle nového rozvržení prostoru.

  3. Instalace nových zařízení: Po dokončení úprav rozvodů se provádí instalace nových sanitárních zařízení, jako jsou sprchové kouty, vany, umyvadla, WC, kuchyňské linky, sporáky, digestoře a další vybavení.

  4. Pokládka nových podlah a obkladů: Součástí rekonstrukce je také pokládka nových podlah a obkladů. Může se jednat o dlažbu, keramické obklady, vinylové nebo dřevěné podlahy a další materiály podle preferencí a požadavků.

  5. Malování a dekorace: Po dokončení instalace zařízení a podlah se provádí malování stěn a stropů, a také další dekorativní úpravy, jako jsou tapety, obklady, osvětlení a další prvky, které dodávají estetický vzhled a osobitost prostoru.

  6. Dokončovací práce: Nakonec se provádějí dokončovací práce, jako je instalace sanitárního vybavení, dveří, úložných prostorů a dalších detailů, které doplňují a dokončují rekonstruované bytové jádro.

Stavitelství Golian

Uvažujete-li o stavbě nebo rekonstrukci, můžete nás kontaktovat na níže uvedeném telefonním čísle nebo prostřednictvím našeho poptávkového formuláře.

Při výběru Vám rádi osobně poradíme a vše zajistíme a to včetně cenové nabídky.

Mám zájem o nabídku

Zadejte nezávaznou poptávku, na jejímž základě vám vypracujeme individuální nabídku podle vašich požadavků a přání.