Adresa a kontakty

Rekonstrukce koupelen

Provádíme kompletní rekonstrukce a revitalizace bytů, rekonstrukce bytových jader a rekonstrukce koupelen ve starých cihlových domech, ale i byty v panelových domech. Rekonstrukce koupelen je proces, při kterém se provádějí změny, úpravy nebo obnovy koupelnových prostor s cílem zlepšit jejich funkčnost, vzhled, pohodlí a hodnotu. Koupelna je jedním z klíčových prostorů v domě, a proto je její rekonstrukce často prioritou pro majitele.

Zajišťujeme zároveň dodávky specializovaných řemesel od dodávek technického zařízení bytů až po pokládku podlah, obkladů, dlažby, sádrokartonářské práce, zemní a demoliční práce.

Při rekonstrukci koupelen se často provádějí následující práce:

  1. Demontáž a odstranění stávajících zařízení: Prvním krokem je odstranění starého sanitárního vybavení, jako jsou vana, sprchový kout, umyvadlo, WC, baterie, zrcadla a další prvky.

  2. Úpravy rozvodů: Po demontáži se provádí úpravy rozvodů vody, odpadu a elektriky. Může být nutné přesunout nebo doplnit nové potrubí a rozvody podle nového rozvržení prostoru.

  3. Instalace nových zařízení: Po dokončení úprav rozvodů se provádí instalace nového sanitárního vybavení, jako jsou sprchové kouty, vany, umyvadla, WC, baterie, zrcadla, skříňky a další vybavení. Zde je důležité vybrat prvky s ohledem na kvalitu, estetiku a funkčnost.

  4. Obklady a dlažby: Součástí rekonstrukce koupelen je také výběr a instalace obkladů a dlažeb. Může se jednat o keramické obklady, mozaiky, skleněné panely, přírodní kámen nebo jiné materiály, které jsou odolné vůči vlhkosti a snadno udržovatelné.

  5. Osvětlení a elektrické vybavení: Je důležité zajistit dostatečné osvětlení v koupelně. To může zahrnovat instalaci osvětlovacích těles, zrcadlových svítidel, bodových světel a dalších prvků. Je také potřeba zajistit správnou elektrickou instalaci pro všechna zařízení v koupelně.

  6. Ventilace: Důležitou součástí koupelnové rekonstrukce je také správná ventilace. Je vhodné zvážit instalaci odsavačů par, větracích ventilů nebo dalších systémů pro odvod vlhkosti a zápachu.

Stavitelství Golian
Stavitelství Golian

Uvažujete-li o stavbě nebo rekonstrukci, můžete nás kontaktovat na níže uvedeném telefonním čísle nebo prostřednictvím našeho poptávkového formuláře.

Při výběru Vám rádi osobně poradíme a vše zajistíme a to včetně cenové nabídky.

Mám zájem o nabídku

Zadejte nezávaznou poptávku, na jejímž základě vám vypracujeme individuální nabídku podle vašich požadavků a přání.